Publicat pe Lasă un comentariu

Cafea de origine la Soft Coffee: Arabica din Nicaragua

Mai nou, la Soft Coffee Unirii găsești și cafea de origine. Periodic vom schimba țara de origine, pentru început având cafea 100% Arabica, țara de proveniență fiind Nicaragua.

Cea mai mare (ca suprafață) dintre cele șapte țări ale Americii Centrale, Nicaragua este cunoscută ca fiind țara lacurilor și a vulcanelor. Pe lângă asta, țara e cunoscută și pentru producția de cafea. Peste 50% din exportul agricol al țării este reprezentat de cafeaua cultivată în special înzonele înalte din munții aflați în centru și nord.

Cu o aromă curată, echilibrată și proaspătă, cafeaua din Nicaragua, pe care o găsești și la Soft Coffee Unirii, are o notă delicată, o textură cremoasă și un aftertaste dulce-acrișor. Ceea ce caracterizează cafeaua din această țară este aciditatea citrică și urmele de gust…ciocolatiu 😀

Te așteptăm pe Unirii, de luni până vineri între 7 și 19 și sâmbăta între 10 și 15:00, pentru a te bucura de cafeaua noastră clasică – Kimbo Prestige (80% Arabica – 20% Robusta) sau cafeaua de origine Nicaragua (100% Arabica).


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.