Ceaiurile PACOO Tea House – recomandări de preparare

PACOO Origini oferă, pe lângă cafelele de specialitate și de consum, și o gamă de ceaiuri sub genericul PACOO Tea House. Momentan sunt patru tipuri de ceai, toate din fructe culese recent, păstrate în condiții optime și proaspăt uscate – cu doar câteva zile înainte de a fi împachetate. Cele patru sortimente de ceai sunt Fruit simphony, Orange fusion, Crazy morning și Magic nights. Le vom prezenta mai pe larg la finalul acestui articol.

Fiind vorba despre ceaiuri care conțin doar fructe și plante sută la sută naturale, și acestea au – la fel ca și cafeaua PACOO Origini – un termen de valabilitate de șase luni. Dacă în cazul cafelei, cele șase luni încep să curgă de la data prăjirii, la ceai cele șase luni se calculează de la data deschiderii ambalajului.

Ne-am întrebat – și am fost întrebați la rândul nostru – care este cea mai potrivită modalitate de a prepara acest ceai. Am încercat mai multe variante. Unele au dus la o băutură prea puternică, altele la o băutură prea slab aromată. În final, însă, am ajuns la un consens, după mai multe degustări. Recomandăm, așadar, un raport ceai-apă fierbinte de 5 grame de ceai la 250 de mililitri de apă, sau 7 grame de ceai la 350 de mililitri de apă.

Acum că am încheiat partea de recomandări, vă putem prezenta cele patru sortimente de ceai. Fruit simphony e un amestec de zmeură, mere, petale de trandafir, lemn dulce, hibiscus și morcov; Orange fusion vine, desigur, cu portocale, pe lângă care conține și caise, mere, măceșe, coajă de portocală, hibiscus și gălbenele; Crazy morning îți oferă energie cu ajutorul coacăzelor negre, căpșunelor, hibiscusului, merelor, stafidelor și a petalelor galbene; Magic nights te ajută să te relaxezi după o zi stresantă, cu ajutorul fructului goji, a merelor, hibiscusului, cojilor de portocală, căpșunelor, petalelor galbene și a lemnului dulce.

Ceaiurile PACOO Tea House sunt disponibile pe www.pacoo.ro, la secțiunea Ceai infuzie. În cazul în care nu ai infuzor acasă, nu trebuie să te plimbi prea mult: îl găsești tot pe site-ul PACOO Origini, la secțiunea Gift shop, unde găsești și o serie de căni potrivite pentru ceai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *