Fă cinste cu o cafea – Arad

Timp de mai bine de o lună, Soft Coffee și Beard Brothers Arad au livrat, zi de zi, cafea celor din linia întâi: personal medical, pompieri SMURD, polițiști. Totul s-a putut întâmpla doar datorită ție, datorită donației pe care ai făcut-o. 

Pentru că această campanie a ajuns acum la final, îți prezentăm mai jos, de dragul transparenței, câteva cifre: câte cafele am primit în cadrul campaniei și câte au ajuns la salvatori.

De asemenea, în semn de apreciere pentru faptul că ai ales să donezi, îți oferim o cafea din partea noastră. Ai ales să fii alături de cei care au luptat cu pandemia, iar acum te răsplătim.

Te așteptăm la Soft Coffee – pe Unirii de luni până vineri între orele 9 și 14, sau la Piața Mică de luni până vineri între 7 și 16, sau sâmbătă între 8:30 și 13:30. Pentru a beneficia de cafeaua gratuită va trebui doar să îi spui celui care îți pregătește cafeaua care este adresa ta de e-mail, astfel încât să te poată identifica pe lista donatorilor.

Îți mulțumim pentru ajutor!

coffee

424

Din partea tuturor donatorilor am primit contravaloarea în bani a 424 de cafele. Au donat 33 de persoane din Arad și Timișoara și două companii din Arad. Le mulțumim în egală măsură tuturor, indiferent de suma donată.

trolley

486

Alături de donațiile arădenilor, am contribuit și noi cu 62 de produse, astfel că s-au livrat în total 486 de cafele. Cele mai multe cafele au fost livrate pe data de 13 aprilie, atunci când aproape 80 de cafele au ajuns la destinație.

pharmacy

La spital

Cele mai multe produse au ajuns la personalul medical din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad. Pe lângă aceștia, s-au mai bucurat de cafea, cu ajutorul vostru, și pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad sau polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Rămâi la curent cu activitatea noastră prin Facebook, Instagram sau Youtube.

Soft Coffee și Beard Brothers Arad îți sunt recunoscători!

Partajează asta: