Despre noi

Povestea Soft Coffee a început în 2015 și de atunci a prins contur, și-a format o identitate, niște scopuri și o grămadă mare, mare, de prieteni. Pornită de la o idee relativ simplă, anume nevoia de cafea, Soft Cofee a prins repede la public, astfel că astăzi avem un grup de clienți fideli cărora li se alătură oameni noi zi de zi, oameni care nu își pot începe ziua fără noi. Și nici noi fără ei…

Chioșcul în formă de pahar a ieșit în lume pentru prima dată în vara lui 2015 și, de atunci, dă trezirea orașului în fiecare zi, de luni până sâmbătă. În același timp, avem un alt chioșc pe care îl plimbăm pe la diferite evenimente, participând în ultimul an la câteva zeci de festivaluri din județul Arad. La începutul verii lui 2018, am „inaugurat” și un coffee-bar pe care îl folosim la evenimente de scurtă durată.

Facebook
Instagram
G+

Campanii

Gratis de ziua ta!

Gratis de ziua ta!

De ziua ta, pentru că faci parte din marea familie Soft Coffee, îți facem un cadou. Ia-ți buletinul, pentru a ne putea demonstra că ești aniversatul zilei și vino la noi pentru a primi un produs gratuit!

#SoftCoffeeArad #ZiuaMaiUsoara #bestintown

Reducere 1 leu

Reducere 1 leu

Dacă vii la Soft Coffee cu o cană, un termos sau orice alt recipient reutilizabil, ai reducere un leu pentru orice produs! Singura condiție este, desigur, să nu vii cu recipiente de unică folosință.

#SoftCoffeeArad #ZiuaMaiUsoara #bestintown

Echipa

Cătălin
Andrei
Sergiu
Elisei
Samu
Cătălin

Cătălin

Manager&Barista

Născut în Arad, crescut în Arad, rămas în Arad.

Andrei

Andrei

Barista

Născut în București, crescut în București, adoptat de Arad.

Sergiu

Sergiu

Barista

Născut în Arad, crescut în Arad, fugit la Timișoara.

Elisei

Elisei

Barista

Născut în Arad, crescut în Arad, fugit la Viena.

Samu

Samu

Barista

Născut în Arad, cel mai proaspăt membru al echipei Soft Coffee.