Soft Coffee oriunde, prin Glovo și Tazz by Emag

Vremurile grele prin care am trecut cu toții în ultima perioadă ne-au ajutat să evoluăm. În urmă cu un an, prin martie-aprilie 2020, în plină pandemie, nevoiți fiind să închidem ușile în fața oamenilor, am început să facem livrări la domiciliu, pentru a rămâne în legătură cu clienții noști dragi. Le făceam în regim propriu, așa că de multe ori poate nu totul era sută la sută în regulă.

La finalul anului trecut am început, însă, colaborarea cu cei de la Tazz by Emag, iar la începutul anului acesta am început să colaborăm și cu Glovo, pentru a fi cât mai aproape de clienții noștri, indiferent unde s-ar afla aceștia. Am făcut un compromis asumat atât de noi, cât și de clienți, în privința prețului, însă asta doar pentru a păstra calitatea premium a produselor și a livrării.

Desigur, este vorba despre livrarea preparatelor din cafea aflate în oferta Soft Coffee, lucru posibil doar în municipiul Arad. Livrăm, în schimb, în întreaga țară, cafelele de specialitate și celelalte produse din gama PACOO ORIGINI – www.pacoo.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *